Hvordan at undgå arbejde-at-Home svindel, og hvad skal gøre, når du er et offer

Som flere og flere fravalg af konventionelle arbejdspladser og i stedet vælger at arbejde fra deres hjem, er antallet af arbejde i hjemmet svindel også steget. Hvert år tusindvis af folk finde ud af den hårde måde, muligheder, der er for godt til at være sandt normalt er, men ikke før de investere og spilde millioner af dollars om året.

Du behøver ikke at være en af disse ulykkelige mennesker. Alt du skal gøre er at blive mere informeret og stille de relevante spørgsmål, hvad de skal gøre, hvis du er offer for uægte mulighed.

Blive mere informeret

En af de første ting du skal være opmærksom på er typerne af forretningsmuligheder, der er hyppigst svindel.

En af de ældste af disse fupnumre udstopning konvolutter og/eller montering elementer i dit hjem. Du vil finde disse muligheder i masser af kilder, endda nogle der er legitime. Men hvad de fleste af disse annoncer ikke at sige er at du skal betale et gebyr for at begynde. Så når du har fuldført dit job, dit arbejde er ofte afvist som substandard og, selvfølgelig, du se aldrig en krone. Den anden ting, der sker er, at du skal sende penge kun at modtage instruktioner om, hvordan til at placere en annonce netop lige den, du netop har placeret for at bringe personer lige som dig selv.

En anden fælles arbejde-at-home svindel er pyramidespil. Pyramidespil er ofte gik ud som MLM (multi-level marketing) muligheder, men der er en afgørende forskel. Pyramidespil er mere optaget af at have du bringe i flere mennesker og mindre optaget med salg af produkter. Årsagen er, at de ikke gør deres penge ud af at sælge noget til faktiske kunder men fra at tage penge fra håbefulde iværksættere som dig. De fleste af disse ordninger bede dig om at foretage en investering eller et køb for at blive en fuldgyldig deltager og/eller at modtage alle dine potentielle fortjeneste. Generelt, du aldrig se nogen af de indtjening, lovede i deres reklamer.

Hvis mulighed for du har fundet synes at falde ind under en af disse kategorier, bør du begynde at stille spørgsmål før du tilmelder dig til noget.

Stille de relevante spørgsmål

Selvom disse arbejde-at-home muligheder tilstand ofte, at du skal handle nu eller deltage ved en vis tid til at sikre din plads, skal du tage tid til at stille spørgsmål. Så, ikke deltage medmindre dit spørgsmål er besvaret til din tilfredshed.

Her er nogle af disse spørgsmål:

Bede præcis hvilken type arbejde du forventes at udføre.

Spørg hvordan du vil blive betalt. Hvis du vil blive betalt af Kommissionen, være sikker på at bede præcis, hvad din procent vil være.

Spørge, præcis hvor meget penge du nødt til at bruge, herunder gebyrer, forsyninger, lagerbeholdning, osv.

Spørge, hvor længe virksomheden har været i branchen siden ikke-legitime virksomheder ofte ændre deres navn til at gå fallit.

Bede om at få kopier af selskabets salg materialer og produktbeskrivelser, så du kan bestemme, hvordan produkt-fokuserede virksomheden er.

Ved hvad de skal gøre, hvis du er et offer

Hvis du er offer for en af disse svindel, skal du vide, hvad de skal gøre næste.

Din første fremgangsmåde bør være firmaet herom. Tale med nogen så højt op i virksomheden som muligt, og sørg for at gøre dem opmærksom på, at din plan om at kontakte de relevante myndigheder.

Hvis du ikke modtager nogen tilfredshed fra firmaet, er din næste skridt at rapportere virksomheden til myndighederne. Du skal indgive en klage med mindst én, hvis ikke alle, af de nedenstående organisationer:

Federal Trade Commission-du kan indsende en rapport via deres websted på www.ftc.gov

Better Business Bureau – du kan kontakte dem via deres websted på www.bbb.org.

Attorney General af din tilstand – kan du finde ud af at kontakte statsadvokaten i dit område ved at gøre en søgning efter “Din tilstand attorney general” på Google.com. På højre side skal være først eller andet, der vises i søgeresultaterne.

Den nederste linje er hvis en forretningsmulighed virker for godt til at være sandt, så er det værd at checke ud. Enhver virksomhed, der forsøger at presse dig til at træffe en forhastet beslutning ikke er en virksomhed, du skal arbejde med.

© 2004 Vishal P. Rao

9 thoughts on “Hvordan at undgå arbejde-at-Home svindel, og hvad skal gøre, når du er et offer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.