4 trin til oprettelse af god kredit

Som forbruger har du lært betydningen af at etablere en god kreditvurdering med din långivere. Om du er shopping for et nyt hjem eller bil, eller søger efter de bedste tilbud på forsikring, din kreditværdighed vil blive bedømt af din kreditværdighed eller kredit score.
En dårlig kredithistorie eller dårlig kredit vaner vil placere “sorte mærker” på din kredit profil. Disse omfatter ting som forsinkede betalinger, at have en konto, der er tildelt til en samling agentur, og selvfølgelig konkurs.
Oprettelse af god kredit vaner og derfor en god kreditvurdering vil forbedre din kreditværdighed. Dette vil blive afspejlet i potentielle långivere, der tilbyder dig betydeligt lavere rentesatser og bedre tilbud på lånetilbud.
Her er 4 tips til at hjælpe dig med at oprette en lysende kredit profil:
1) betale dine regninger til tiden
Långivere har kun din seneste betaling historie til at beslutte, hvilken type af kreditrisiko du præsentere dem. Hvordan du betale din gæld nu viser dem hvordan du vil betale off fremtidige gæld.
2) ikke bære for mange eller for få kreditkort
Hvor meget er for meget? Hvor lidt er for lidt? Mange kredit eksperter og finansielle planlæggere tyder på to til fire kreditkort er lige den rette blanding.
3) mindst betale Minimum Due
Altid betale mindst minimum betaling, men aldrig mindre. Og husk, bare betaler minimum betaling midler det vil tage dig og år til at betale kreditkort.
Eksempel: Afbetale en $2.000 kredit betaling på 18% APR med en mindste månedlige betaling af 2% (40 dollars eller mindre) vil tage dig 30 år at betale beløb plus renter.
4) gennemgå din kredit rapport regelmæssigt
Overvåge din kredit rapport fra alle tre store kredit-bureauer – Experian, TransUnion og Equifax – på en regelmæssig basis. Tjek din kredit profil mindst en gang årligt. Anmeld det omhyggeligt og sørg for, at tidligere fejltagelser eller stridigheder er blevet rettet.
Også, hvis du bemærker en konto anført, at du ved, at du ikke har personligt åbnet, at kreditor og kredit-bureauer straks kontakte. Dette kunne være et tegn på at du har fået din identitet stjålet. Anmodning om at få en svig alert placeret på din profil og konto for at beskytte dig selv og din kredit. Identitetstyveri er den hurtigst voksende forbruger kriminalitet i USA, med en anslået 1 million mennesker ofre hvert år.
Etablere gode kredit vaner tidligt i livet og høste de fordele, som din gode kreditværdighed vil give dig til resten af din økonomiske fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.