SAS 70

Hvorfor har en SAS 70?

SAS 70 er erklæring af revision af standarder nummer 70, som er med hensyn til serviceorganisationer. Disse erklæringer af revisionsstandarder omfatter hyppigheden af revision, hvad man bør være på udkig under disse revisioner, og vurderingen af service-organisation. SAS 70 der anmodes om eller kræves af flere og flere kunder og forretning advokater som tiden skrider frem. Dette er fordi det er tacked på andre vagthund love, der er meningen for at hjælpe økonomien og andre virksomheder. Hvis servicevirksomhed undlader at levere den ønskede tjeneste, kunne virksomheden ansætte dette selskab derefter skrubbe og mislykkes. Det er derfor revisionerne, der er så vigtige.

Fuldt ud at forstå hvad sætningen af revision af standarder nummer 70 henviser til, må man forstå hvad en serviceorganisation er og hvorfor det skal revideres. En serviceorganisation er typisk et outsourcet firma eller organisation, der hjælper med at strømline andre virksomheder ved at overdrage visse aspekter af deres centrale business-funktioner. Disse serviceorganisationer fokusere ofte på strømlining af virksomheder regnskab og papirarbejde, human ressource afdelingen, reklame eller kundekontakter. Disse er alle meget vigtige aspekter af en virksomhed, som virksomheden muligvis ikke korrekt revision eller styre sig selv, og som har brug for en specialiseret revisor at vurdere.

De personer, der oftest bruger erklæring af revision af standarder nummer 70 og efterfølgende overvågningsoplysningerne tendens til virksomhederne selv. Disse virksomheder er i stand til at tage disse oplysninger og gøre deres virksomhed mere strømlinede og mere passende til de behov og problemer, der er behandlet i erklæring af revision revision. Potentielle kunder kan også bruge overvågningsoplysningerne til at bestemme evner og retfærdigheden i en virksomhed. Andre virksomheder, der allerede hyppige virksomhed kan også bruge revisionerne pege på områder, som de gerne vil se en forbedring i.

Frekvensen kræves for revisioner i forhold til erklæring af revision af standarder nummer 70, eller SAS 70, hedder det, at virksomheden skal revideres mindst en gang om året. Der er ingen anbefalinger eller instruktioner, der angiver, at man bør revidere virksomheden mere end én gang. Mange virksomheder og virksomheder vælger at underkastes revision flere gange året. Dette hjælper revisor finde forskellige ændringer i revisionen, fordi den sidste revision er stadig frisk i hans eller hendes sind. Disse oplysninger er derefter overgivet til selskabets ledelse eller deles med gæster på anmodning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.