Hvordan modtager IRS min betaling?

Spekulerer du på, hvordan IRS får min betaling? Du er ikke den eneste. Dette spørgsmål stilles af tusindvis af amerikanere. Der er mange muligheder for at få dine penge uden at skulle besøge IRS. Der er mange måder at betale IRS online, herunder en digital tegnebog. Denne betalingsmetode kan være mere kompliceret, end du måske tror. Få flere oplysninger om, hvordan du foretager sikre onlinebetalinger.

IRS’s “Få min betaling” -værktøj viser dig den anslåede dato, hvor din betaling vil blive behandlet. Hvis du er berettiget, kan du også bekræfte, om din betaling kommer via direkte indbetaling. Du bør ikke blive overrasket, hvis oplysningerne ændrer sig over tid, selvom direkte indbetaling ikke bruges. For at kontrollere, om det stadig er ved hånden, kan du altid gå tilbage om 24 timer. Vær dog opmærksom på, at du ikke får en opdatering med det samme, når du har udfyldt denne formular. Du bliver nødt til at tjekke tilbage regelmæssigt. IRS vil ikke have dig til at vente på dine penge.

Baseret på deres indkomst kan nogle personer modtage en ekstra betaling. For skatteydere, der har modtaget føderale fordele som børn, er en $ 500 indhentningsbetaling tilgængelig. For at spore din betaling vil du være i stand til at kontrollere status for din betaling og downloade den til din computer. IRS opfordrer dig, hvis du er berettiget, til at gå til irs.gov og tjekke “Få min betaling” for at se, om du har modtaget din betaling.

IRS advarede skatteyderne mod at falde for sms-svindleres fælde. Disse svindlere bruger phishing til at stjæle dine personlige data, så vær forsigtig. IRS sender dig ikke uopfordrede meddelelser. De beder heller ikke om personoplysninger via digital kommunikation. For at modtage dine stimulansbetalinger skal du registrere dig. Du bør også tjekke din spam-mappe, da spam-e-mail kan indeholde skadelig software.

IRS har oprettet et online værktøj til at spore status for direkte indskud og stimuluschecks. Denne applikation er designet til at hjælpe mange mennesker. Refinansiering af et realkreditlån kan sænke din månedlige realkreditbetaling. Dette giver dig mulighed for bedre at styre dine penge. Men det er afgørende at kende dine forpligtelser som skatteyder. Du skal muligvis foretage yderligere betalinger for at få din check til banken, hvis du skylder mere, end du faktisk skylder.

IRS-webstedet kan hjælpe dig med at afgøre, om du er berettiget til de økonomiske ydelsesbetalinger. Betalingerne beløber sig typisk til op til $ 1,200 for en person og $ 2,000. For ægtepar er beløbene normalt værd $ 2.000. Du kan også gøre krav på æren for hvert af dine kvalificerede børn, hvis du er forælder. Mens de fleste mennesker ikke behøver at gøre noget for at få betalinger, er der nogle, der kan.