Prisen for at gå offentlig i USA

Følgende oplysninger er taget fra “Igangværende offentlige” af James B. Arkebauer (1994) og IPO koste hjemmeside på: ~tgil/p2.html
Du bør holde for øje, at omkostninger varierer baseret på kompleksitet, størrelsen af den afsætningsgaranti og det private selskab historie.
De følgende IPO-omkostninger ville være rimeligt, at en virksomhed med over 2 millioner dollars i brutto-indtægter og en 3-5 års drift historie. En startup-firmaet ville betale mindre end halv dette skøn at gøre en Børsnotering.
I nogle tilfælde en eller begge kilder anerkender en omkostning, der er anført nedenfor, men undlader at tilbyde et skøn. I disse tilfælde har jeg leveret et skøn baseret på min erfaring, IPO.
Pre-IPO omkostninger – $300.000
Sagsomkostninger – $175,000
Regnskab – $80,000
Udskrivning & Mailing – $100.000
Oversættelse – $30.000
Markedet Prep omkostninger – $90,000
Investeringsbanker – $50.000
Konsulenter – $50.000
Moodys eller S & P – $6.000
Blue Sky gebyrer – $20.000 (Californien kun)
Transfer Agent – $2.000
Mgnt. & Admin. -$200.000
SEK arkivering gebyr – $5.000
Skatter – $15.000 (anslået)
Total – $1,123,000
Afsætningsgaranti omkostninger
Tegningskapacitet omkostningerne er en funktion af midler, der tilvejebringes i IPO. NASD tillader op til 18% i omkostninger. Hvis brutto-indtægter fra IPO er $10 millioner, er det en afsætningsgaranti omkostningerne kan være så højt som $1.8 million.
Her er hvordan omkostninger opdeling:
Ikke ansvarlige regning, 3%
Regnskab over omkostninger 5%
Rabat 10%
Virksomheden insidere er ofte forpligtet til at levere IPO købere. Normen er virksomheden Insideres levere 50% af IPO købere. Jeg har set intervaller af kræves Køb from10% til over 100%.
Klienten Mæglerkommission er ofte 5% på IPO. Det er betalt af kurtage fast klient og påvirker ikke pengene er modtaget af selskabet.
Disse omkostninger stige med omkring seks procent om året. Så længe det nuværende bullmarked fortsætter, vil disse omkostninger fortsætte med at stige. Der er måder at reducere disse omkostninger. Jeg tilbyder et alternativ på [~beowulfinvestments/]
Forholdsvis få virksomheder søger praktiske råd om equity-processen. De er afhængige af deres advokater, revisorer og tegningsgaranter for hjælp. Denne praksis bidrager til halvtreds procent fejlrate blandt virksomheder, der søger at gøre en Børsnotering. At en offentlig virksomhed i staterne er et dyrt projekt. Du kan skære dine omkostninger ved hjælp af alternativer til at gøre en Børsnotering. Men omkostningerne er stadig højt.
Søg at gå offentlig baseret på flad gebyrer, ikke timepriser. Dette begrænser din risiko til den aftalte på gebyrer. Finde nogen, der kan pakke hele registrering og notering service for dig. Det er altid billigere at købe den komplette service snarere end de enkelte dele. Leverandøren tager flere virksomheder offentlige og får bedre priser fra fagfolk for deres tjenester.
Det er mindre dyrt for et ikke-amerikansk selskab til at gå offentlig i stater end for nogen U. S. indenlandske firma at blive en amerikanske offentlige virksomhed i USA. Besparelser relaterer til lavere niveauer af juridiske ansvar for indgivelsen advokat gør en 20F arkivering snarere end en SB2 arkivering. Ikke-amerikansk selskab kan bruge en revisor og en revision metode, der er accepteret i deres lokale land. Dette sparer penge over at betale en amerikansk tegner virksomheden at gøre en GAAP revision.
Der er andre besparelser for ikke-amerikanske virksomheder handel i USA. De omfatter, at SEC kræver ikke kvartalsvise høvle (kaldet 10Qs), eller er en årsberetning aktionærer eller møde. Jeg mener, at klare, præcise kommunikation med aktionærer er afgørende. Jeg mener, at både positive og negative oplysninger skal deles i tide. Jeg tvivler på SEK krav til 10Qs og aktionær rapporter er den mest omkostningseffektive måde at opnå disse mål.
Historisk, Over-the-Counter og Over-the-Counter Bulletin Board (OTCBB) er de nemmeste og billigste steder at liste dine aktier. Dette marked har et dårligt ry. Mit råd er forsøger at liste din aktier på en Regional børsen, så snart din virksomhed opfylder de regionale fondsbørs notering.
WMLs: Siden marts 2000, Enron og Tyco International WorldCom stock skandaler har drevet omkostningerne ved at drive en GAAP revision opad. Inflationen fortsætter og omkostningerne ved at drive en IPO er steget betydeligt i de seneste fire år. (5/04)
Du kan kontakte William Cate på webstedet Beowulf investeringer: [~beowulfinvestments/]

2 thoughts on “Prisen for at gå offentlig i USA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.