Kontokort vs kreditkort

Mens de fleste mennesker har tendens til at bruge termer charge card og kreditkort til at betyde det samme, er dette ikke tilfældet. Begge tillader brugeren at gøre forskellige ting med deres finanser; tilbyder såvel fleksibilitet som bekvemmelighed for større køb. Men før du tilmelder dig til enten, vil du overveje disse forskelle.
Charge card
Et kontokort er et kreditkort, der tillader dig at foretage indkøb på forskellige steder. Du vil opkræve beløbet, kontokort og derefter modtage et lovforslag i slutningen af en faktureringsperiode. Mens de fleste mennesker tror, at dette fungerer på samme måde som et kreditkort, når regningen kommer, skal brugeren betale det i fuld. Et kontokort tillader ikke brugeren at bære saldi fra måned til måned. Der er også nogen grænse for de gebyrer, der kan gøres.
Det betyder naturligvis også at charge card har ikke renteudgifter, men det kan være vanskeligt for en kortindehaver, der skal udvide betalinger af deres køb.
Kreditkort
De fleste alle har et kreditkort i deres pung eller taske. Et kreditkort tillader brugeren at foretage indkøb uden kontanter på forskellige steder. Kortindehaveren vil periodisere en balance i hele den faktureringsperiode og derefter modtage et lovforslag i slutningen af måneden. Afgifter kan bære over fra måned til måned og vil forrentes indtil det fulde beløb er betalt.
Rentesatserne variere fra kort til kort. Og mens det hele balance ikke har skal betales ud hver måned, der er et minimum betaling at kortholdere forventes at gøre.
I begge tilfælde
Brug af en afgift eller kreditkort tillader kortindehaveren om at øge deres kreditvurdering og få bedre renter på fremtidige lån. Men hvis du er tilbøjelig til at være bag med betalinger, et kontokort kan være en bedre måde at begrænse dit forbrug. Da du bliver nødt til at betale det hele tilbage hver måned, du behøver ikke at bekymre sig om har en balance, der fortsætter med at forrentes, selv når du ikke bruger.
Men hvis du kan lide fleksibiliteten i ikke at skulle betale saldi hver måned, så et kreditkort er en bedre løsning. Med hensyn til at holde din høj kreditværdighed, ønsker du at foretage rettidige betalinger samt holde balancen til mindre end halvdelen af den grænse, du får.

3 thoughts on “Kontokort vs kreditkort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.