Hvad er en kunstner erklæring & hvor ofte bør det være opdateret?

En kunstner ’ s sætning er en erklæring af ideer og tanker, der beskriver din filosofi, vision og passion mod din kunstneriske kreationer.

Tænke over følgende spørgsmål forud for at skrive din kunstner ’ s erklæring:

Er dit arbejde finurlig, troede, provokerende og edgy?

Det portrættere en række historier?

Hvem eller hvad har påvirket dig mest?

Hvordan er dit arbejde meningsfuldt for dig?

Hvordan begynder du at skrive din kunstnere erklæring? Du kan begynde ved at skrive et citat, der har inspireret dig og dit arbejde, eller du kan oprette en stærk sætning, der opsummerer din filosofi om dit liv og hvordan kunst har ændret dit syn på livet i almindelighed. Du kunne også omfatte hvilken type af stil og teknik, der motiverer dig mest samtidig skabe din kunst skabelse.

Nogle kunstnere har forfatter ’ s blok når det kommer til at sætte ned deres tanker på papir. Jeg vil foreslå at du starter med ord, der bedst beskriver din kunst og inderste tanker så gå tilbage til at redigere dem i konkrete udsagn. De fleste kunstnere vide og føle hvad de forsøger at formidle til deres publikum, dog skrive det ned bliver en kæmpe opgave.

Personligt mener jeg din kunstner ’ s erklæring skal være skrevet af dig selv på grund af den personlige touch, du ville være i stand til at give det. Ingen ved bedre om din kunstfærdighed end dig selv. Dit publikum vil få en fornemmelse af hvad dine inderste tanker er og hvordan du finder denne passion for at blive en livsstil og ikke en hobby.

Sørg for, at du aren ’ t bruger for mange ord, som kun kunstnere ville genkende. Udtrykke dig samtidig med at dine ord til at flyde. Du udtrykker din passion; så don ’ t føle sig presset til at blive et afkald forfatter.

Mens bliver en kunstner er en givende karriere, desværre er der folk uden for denne industri, der ville sige det er en hobby. Så det er meget vigtigt at udtrykke, hvordan du føler om dit håndværk gennem din kunstner ’ s erklæring. Skrivning af en et-sides erklæring ville være tilstrækkelig til at få din erklæring for dit publikum, men hvis det løber til en side to, der ’ s fine. Det viser klart, tilhørerne at du er levende og netop at få dine tanker på tværs.

Din kunstner ’ s erklæring bør ajourføres som din karriere inspirerer ny retning, og når der er gennemgribende begivenheder, der har fanget nye inspirationer i din kreative vision. Din sætning kunne opdateres i det samme tempo ligner opdatere dit CV.

Hvis du ’ re stadig usikker hvor hen til komme i gang, her er to gode steder, der har prøven sætninger: www.mollygordon.com eller www.naia-artists.org

Din kunstner ’ s erklæring er et meget vigtigt redskab. Tage en blok af tid ud af dit daglige eller ugentlige tidsplaner til at skabe typen af sætning, der vil gøre det muligt for dit publikum at forstå, hvor du begyndte din rejse.

9 thoughts on “Hvad er en kunstner erklæring & hvor ofte bør det være opdateret?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.